Fire Combat

Fire Combat Zelina 2017

Već tradicionalni Fire Combat Zelina “Zeleni plamen” održan je 02.04.2017 ispred dobrovoljnog vatrogasnog društva Sv. Ivan Zelina u Svetom Ivanu Zelini. Ovogodišnje natjecanje peto je u nizu a okupilo je velik broj ekipa iz cijele Hrvatske ali i susjedne Slovenije kao i velik broj gledatelja. Čast nam je da smo i ove godine popratilili ovo natjecanje kao sponzor i jedan od izlagača.

dav dav

U izložbenom prostoru predstavili smo dio našeg asortimana vezanog za šumske požare kao i neke druge proizvode. Svoje mjesto tu su našli i hidraulični baterijski alati Weber. Uz pomoć članova DVD-a Blaževdol na licu mjesta izvedena je kratka ali upečatljiva prezentacija rada sa Weber hidrauličnim baterijskim alatima. Tijekom prezentacije predstavljene su i HexArmor rukavice za tehničke intervencije model EXT Rescue.

dav

 

U prezentaciji korišteni su razupora, škare i cilindar – svi alati su baterijski pogonjeni. Prikazano je uklanjanje svih vrata. Odvajanje i uklanjanje krova. Proširivanje prilaza unesrećenom pomoću cilindra. Prezentacija je bila uspješna i prikazala prednosti baterijskog alata i lakoću rada sa Weber alatima.

HexArmor EXT Rescue rukavice – 470,00 kn + PDV

Ponuda baterijskih Weber alata serije E-FORCE 2

Na kraju ovog kratkog osvrta želimo čestitati DVD-u Sveti Ivan Zelina na još jednom uspješno organiziranom Fire Combat-u te se zahvaljujemo na pozivu i gostoprimstvu. Ujedno se zahvaljujemo i članovima DVD-a Blaževdol bez kojih prezentacija Weber hidrauličnog baterijskog alata ne bi bila moguća. Naravno sve čestitke i želje za još boljim rezultatima svim sudionicima Fire Combata i iduće godine.

Vaš Mi Star

0 odgovora

Ostavi Komentar

Želite se priključiti raspravi?
Slobodno se priključite!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *