Oprema za gašenje šumskih požara

Oprema za gašenje šumskih požara po daleko najpovoljnijim cijenama!!

Iako je sezona šumskih požara već u tijeku željeli bi smo još jednom istaknuti da tvrtka Mi Star d.o.o. prateći trendove kao i potrebe kompletne vatrogasne zajednice u Hrvatskoj u svom prodajnom asortimanu ima najpovoljniju opremu za gašenje šumskih požara.

Svi istaknuti artikli proizvedeni su u EU i po strogim direktivama i standardima EU.

 

VATROGASNE CIJEVI

MI STAR vatrogasna cijev dostupna je u nekoliko veličina i dvije boje. MI STAR vatrogasne cijevi imaju vanjski sloj od trevira sa poliesterskom manžetom  a kvalitetu cijevi dodatno osigurava kružno tkanje prilikom izrade. EPDM-guma od koje je izrađena unutrašnjost cijevi daje samoj cijevi visoku otpornost na vlagu, kemikalije i temperaturna naprezanja.

MI STAR vatrogasne cijevi dostupne su u sljedećim izvedbama :

MI STAR vatrogasna cijev sa Storz D ( Ø25/15m ) spojnicom, žuta boja – 220,00 kn + PDV više

MI STAR vatrogasna cijev sa Storz D ( Ø25/15m ) spojnicom, bijela boja – 175,00 kn + PDV više

MI STAR vatrogasna cijev sa Storz C ( Ø52/15m ) spojnicom, bijela boja – 199,00 kn + PDV više

MI STAR vatrogasna cijev sa Storz B ( Ø75/15m ) spojnicom, bijela boja – 299,00 kn + PDV više

Mi smo sigurni u trajnost i kvalitetu naših vatrogasnih cijevi, dostavljamo uzorke cijevi na upit za testiranje u sve postrojbe!!

 

ERGONOMSKE NAPRTNJAČE 25L

Vatrogasna naprtnjača ERMAK 25 dizajnirana je i proizvedena bez kompromisa. Pumpa dvostrukog učinka omogućuje vrlo jednostavno korištenje. Pumpa je opremljena metalnim mlaznicama za bolji protok vode. Dizajnirani 3D dvostruki sloj sa vodootpornim vanjskim slojem u crvenoj ili žutoj boji. Unutarnji sloj od Polimera obložen sa PVC-om. Dupli mekani jastuk za leđa jamči udobnost i štiti Vaša leđa od hladnoće. Sistem naramenica jamči udobnost i nudi širok raspon podešavanja za Vaša leđa. Sistem naramenica sastoji se od potpuno podesivih širokih naramenica za ramena, struk i prsni koš. Veliki poklopac omogućuje brzo punjenje vode bez skidanja. Poklopac je trajno pričvršćen za naprtnjaču. Velika plastična drška olakšava manevriranje s punim spremnikom. Veliki džep sa čičak zatvaračem za ručnu pumpu ili ostale alate.

  • Vanjski zaštitni sloj izrađen od vodootporne tkanine sa udobnim sustavom naramenica
  • Unutarnji sloj obložen 100% Polimerom (PES) presvučen PVC-om s obje strane
  • Pumpa dvostrukog učinka s ugrađenom drškom. Pumpa je opremljena metalnim mlaznicama za bolji protok vode. Metalna pumpa je sa „anodiziranim“ završnim slojem.
  • Kvalitetno visokotlačno crijevo koje završava s dvije zakačke od nehrđajućeg čelika.
  • Veliki poklopac trajno pričvršćen za naprtnjaču.

Ergonomska naprtnjača 25L ERMARK – 679,00 kn + PDV više

 

UNIVERZALNO SINTETSKO VATROGASNO PJENILO DETEOR 3%

DETEOR 3% univerzalno je sintetsko vatrogasno pjenilo visokih performansi za gašenje požara tipa A i tipa B. Ovo pjenilo pruža veliku prodornost i sposobnost vlaženja posebice kada se koristi pri gašenju požara tipa A odnosno duboko ukorijenjenih požara kao primjerice požara drveta, papira, gume i požare sličnih materijala.

DETEOR 3% je pjenilo pogodno i za zaštitu instalacija ukapljenog plina (LNG / LPG) a za tu namjenu preporuča se koncentracija od 2% i omjer ekspanzije u rasponu od 20:1 do 80:1.

Pjenilo je primarno namijenjeno mediteranskim zemljama a proizvedeno je u Njemačkoj. Pjenilo je pogodno za sve vrste mješača pjene uključujući i CAFS sustave.

Pjenilo je testirano na lokaciji JVP Zagreb a reakcije su bile i više nego odlične.

DETEOR 3% 9,65 kn/L za minimalne narudžbe od 1000L više

DETEOR 3% 12,50 kn/L za narudžbe ispod 1000L (minimalna narudžba 20L) više

0 odgovora

Ostavi Komentar

Želite se priključiti raspravi?
Slobodno se priključite!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *