Pridružite nam se

Mi Star d.o.o. je najstarija tvrtka u vatrogasnoj “branši” osnovana daleke 1990 godine. Sa svojim asortimanom prisutni smo na čitavom tržištu Republike Hrvatske kod vatrogasnih postrojbi, hitnih službi i prateće industrije.

Naša tvrtka konstantno prati inovacije na području osobne zaštitne opreme, pratećih alata i tehnologija te ih implementira u svoj poslovni sustav šireći asortiman naših proizvoda i usluga.

Tvrtka ja onoliko uspješna, koliko su uspješni ljudi koji je čine. Naše visoke standarde u pogledu kvalitete možemo održati samo ako postajemo sve bolji i bolji. Upravo iz tog razloga veliku važnost pridajemo kvalitetnom odabiru novih kadrova te neprekidnom školovanju i usavršavanju naših djelatnika.

Pozivamo sve odgovorne i ambiciozne osobe koje su spremne uklopiti se u naš tim te sudjelovati u ostvarenju naših ciljeva, te koje rad u perspektivnoj tvrtci smatraju izazovom i prilikom za danjim razvojem svoje karijere, da nam se pridruže.

Pošaljite nam svoju zamolbu i životopis, s naznakom za koje radno mjesto ste zainteresirani. Ako u tom trenutku i nema natječaja za slobodno radno mjesto, Vašu zamolbu ćemo zadržati u evidenciji te u slučaju potrebe kontaktirati Vas.

Vašu zamolbu i životopis pošaljite na e-mail adresu mistar@mistar.hr

Otvoreni natječaji:

Trenutno nema otvorenih natječaja.