Servisni centar Mi Star

Servis vatrogasnih vozila i opreme

Mi Star d.o.o. naziv je za kvalitetu proizvoda i usluga prisutnih na hrvatskom tržištu već 26 godina kroz predani rad sa klijentima kojima njihov kao i životi onih koje spašavaju ovise o pouzdanosti opreme koju upotrebljavaju. Iz tog razloga tvrtka stavlja poseban naglasak na usavršavanje svojih djelatnika na najvišoj razini a isto tako pridaje pažnju na individualne potrebe, prepoznaje potencijal i pruža podršku svim svojim klijentima. Tehnička stručnost i odgovornost naših djelatnika manifestira se kroz korištenje novih tehnologija i fokusiranje na razumijevanje potreba i zahtjeva kupaca.

Kako bi kupcima i korisnicima proizvoda Rosenbauer, Weber, Bauer, MSA Safety i dr. čiji smo ovlašteni zastupnici za prodaju i servis, osigurali potrebnu pomoć servisni tim Mi Star d.o.o. Vam je spreman pružiti podršku kroz slijedeće aspekte:

  • tehnička pomoć prilikom odabira proizvoda potrebnih karakteristika
  • puštanje proizvoda u rad od strane kompetentnih servisnih tehničara
  • provođenje obuke za rad sa novim i rabljenim vozilima i opremom za operatere i tehničko osoblje naših klijenata
  • izrada i/ili prevođenje uputa na jezik korisnika
  • ugradnju originalnih rezervnih dijelova na vozila i opremu
  • servisni „Know-how“ unutar svjetske servisne partnerske mreže Rosenbauer
  • popravak i obnovu nadogradnji i opreme
  • nabava rabljenih vatrogasnih vozila i opreme prema zahtjevima

Održavanje i servis

Održavanje i popravak uključuje preventivne preglede i servis vozila i opreme u našim prostorima ili prostorima korisnika u suradnji sa ovlaštenim zastupnicima za podvozja. Usluge servisiranja i održavanja dostupne su i putem ugovora prilagođenih tako da odgovaraju zahtjevima i mogućnostima svakog kupca. Te su usluge dostupne čak i za korisnike vozila koja nisu proizvedena u Rosenbauer-u ali imaju ugrađene komponente Rosenbauer.

Prednost korištenja naših servisnih usluga je korištenje originalnih rezervnih dijelova, vođenje evidenciju o rasporedu održavanja svakog vozila i opreme i pravodobno obavještavanje klijenta u skladu s tim. Osim toga naši klijenti dobivaju detaljna izvješća s dokumentacijom o provedenim radovima na vozilu ili opremi.

Uz servis nudimo i usluge organizacije i provođenja ispitivanja svih tipova vozila, uređaja, opreme i sustava za gašenje sa ovlaštenim institucijama sukladno pravilnicima i zakonskim propisima.

Samo pravodobno i kvalitetno održavanje opreme i vozila za zaštitu i spašavanje može osigurati efikasnost, nesmetan i siguran rad.

Obnova proizvoda

Odgovorno ponašanje kod nas i korisnika naših proizvoda ogleda se kroz zajedničku suradnju u obnovi i modernizaciji starijih proizvoda. Od malih dorada i prerada  kao što su ugradnja novih tipova  rasvjeta, obnova obojanih površina, generalni servis prijenosnih i ugradbenih pumpi do velikih popravaka poput remonta šasije i nadogradnji. Bez obzira trebate li popravak ili obnovu, naše dobro obučeno osoblje sa pratećom opremom  može vratiti vozilo, pumpu i drugu opremu  u potpuno ispravno i funkcionalno stanje za samo jedan dio sredstava potrebnih za kupnju novog.

Za nas je jedina nagrada Vaše zadovoljstvo našim uslugama i pružanjem potpore u svim situacijama u kojima je zatrebate!!!

Trening za operatere i tehničko osoblje

Servis Mi Star također nudi kupcima i korisnicima svoju sveobuhvatnu pomoć u toku korištenja proizvoda, kroz programe obuke, tehnička i operativna školovanja u suradnji sa proizvođačima. Time osigurava da operateri i tehničko osoblje budu adekvatno osposobljeni za rad i osnovne poslove kontrole i održavanja vozila i opreme u periodu između servisa.

Kontakt

Za sve potrebne informacije kontaktirajte naš servisni odjel :

Mi Star d.o.o. – sjedišteMi Star d.o.o. – servisni centar
Novska 24Velikogorička ulica 21
10000 Zagreb10410 Mičevec
Voditelj servisaServisni tehničar
dipl.ing. Stjepan MeštrovićMarin Poljak
Mob. : +385 99 5263 202
Tel. : +385 1 6147 400
Fax. : +385 1 6147 401
Mob. : +385 99 3300 612
E-mail : stjepan.mestrovic@mistar.hr E-mail : marin.poljak@mistar.hr

Tehnička radionica

Za sve popravke koje nije moguće obaviti u smislenom vremenskom roku na lokaciji kupca potrebno je dovesti vozilo u našu radionicu. Tehnička radionica obuhvaća 300 m2 ograđenog i čuvanog prostora u kojem će vozilo biti garažirano i čuvano od svih vremenskih utjecaja dok se ne izvrši popravak ili dok ne dođu dijelovi iz tvornice.

Adresa radionice:
Velikogorička 21, 10410  Mičevec

Hala se nalazi u istoj ulici gdje se nalazi DVD Mičevec a svega nekoliko minuta vožnje od našeg ureda u Novskoj 24, u Zagrebu.